Βαζλαματζή Μαριαλένα – ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών με «Λίαν Καλώς». Κάτοχος πιστοποιητικού εκμάθησης Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Από το 2010 ως και σήμερα εργάζεται σε διάφορους φορείς ως εργοθεραπεύτρια κυρίως παιδιών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, Αναπτυξιακές Διαταραχές και Σύνδρομο Down αλλά και Φάσμα Αυτισμού.

Έχει παρακολουθήσει πλείστα σεμινάρια στο αντικείμενο της και στο κέντρο μας είναι υπεύθυνη για τις υπηρεσίες εργοθεραπείας και παράλληλης στήριξης.

 

 

Μαρκάκη Αρετή και Μυρογιάννης Νικόλαος – ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Αριστούχοι απόφοιτοι του τμήματος Ειδικής παιδαγωγικής-Λογοθεραπείας του πανεπιστημίου Κλήμεντ Όχριντσκι της Σόφιας και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σε θέματα νοητικής στέρησης και δυσλεξίας.

Έχουν παρακολουθήσει πολλα σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο της επιστήμης τους και εργάζονται στο χώρο της Λογοθεραπείας τα τελευταία 20 χρόνια.

Είναι υπεύθυνοι για τις θεραπείες λόγου,φωνής,ομιλίας,επικοινωνίας και για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών.

 

Σοφία ΆνναΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος Ψυχολογίας του Προγράμματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου πάνω στην Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ιατρική Σχολή, Τομέας Κοινωνικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

Από το 1998 ως και σήμερα έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης, σε διάφορα Ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών και Εταιρίες Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης, Ψυχοθεραπείας και Αποκατάστασης, καθώς επίσης και στο  Κέντρο Παιδοψυχιατρικής Υγιεινής του ΙΚΑ στην Αθήνα και την Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Στο κέντρο μας είναι υπεύθυνη των διαγνωστικών συνεντεύξεων και ψυχομετρικών τεστ και παρέχει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες και συμβουλευτική γονέων, αντικείμενα πάνω στα οποία διαθέτει πολυετή πείρα.