Το Κέντρο μας

Καλώς ήλθατε στον Λόγο Έργο Νόηση

Σκοπός του κέντρου είναι η αντικειμενική ενημέρωση των γονέων, η διάγνωση και η αντιμετώπιση των δυσκολιών που πιθανόν έχουν προκύψει στην ανάπτυξη, στην επικοινωνία, στην μάθηση, στην συμπεριφορά και την κοινωνικοποίηση, παιδιών & εφήβων.

Εξατομικευμένα προγράμματα

που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού, εφήβου ή γονέα.

Παροχή παιδοψυχιατρικής υποστήριξης

Το κέντρο μας, με αγάπη για τα παιδιά, προσφέρει παιδοψυχιατρική υποστήριξη.

Συνεργαζόμενα Ταμεία

Το κέντρο μας συνεργάζεται με όλα τα ταμεία καθώς τα περισσότερα αναγνωρίζουν δαπάνες για σχετικές υπηρεσίες.

Εύκολη πρόσβαση

Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο ή με μέσα μαζικής μεταφοράς (στάση λεωφορείου σε απόσταση 40 μέτρων) - εύκολη στάθμευση.

Το Κέντρο συνεργάζεται με όλα
τα ασφαλιστικά ταμεία

Σας προσφέρει την πρώτη αξιολόγηση ΔΩΡΕΑΝ ώστε να ενημερωθείτε διεξοδικά για τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Η Επιστημονική Ομάδα μας

Όλοι οι συνεργάτες μας διακρίνονται για την βαθιά γνώση της επιστήμης τους ,την αγάπη και την αφοσίωση στο λειτούργημα τους. Η συνεργασία των μελών της διεπιστημονικής ομάδας διασφαλίζεται μέσα από συχνές συναντήσεις και σε συνδυασμό με τη χρήση επιστημονικά τεκμηριωμένων μεθόδων και αξιόπιστων εργαλείων αξιολόγησης, διασφαλίζουν την έγκυρη και έγκαιρη εκτίμηση του επιπέδου λειτουργικότητας και των δυσκολιών του παιδιού/εφήβου και κατοχυρώνουν την επιλογή της καλύτερα τεκμηριωμένης θεραπευτικής προσέγγισης

Μαρκάκη Αρετή

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ειδικής παιδαγωγικής-Λογοθεραπείας του πανεπιστημίου Κλήμεντ Όχριντσκι της Σόφιας και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σε θέματα νοητικής στέρησης και δυσλεξίας. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο της επιστήμης της και εργάζεται στο χώρο της Λογοθεραπείας τα τελευταία 20 χρόνια.

Είναι υπεύθυνη για τις θεραπείες λόγου, φωνής, ομιλίας, επικοινωνίας και για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών.


Μυρογιάννης Νικόλαος

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ειδικής παιδαγωγικής-Λογοθεραπείας του πανεπιστημίου Κλήμεντ Όχριντσκι της Σόφιας, απόφοιτος τμήματος ψυχολογίας πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε θέματα νοητικής υστέρησης και δυσλεξίας.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο της επιστήμης του και εργάζεται στο χώρο της Λογοθεραπείας τα τελευταία 20 χρόνια.


Βαζλαματζή Μαριαλένα

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας της σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών με «Λίαν Καλώς». Κάτοχος πιστοποιητικού εκμάθησης Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Από το 2010 ως και σήμερα εργάζεται σε διάφορους φορείς ως εργοθεραπεύτρια κυρίως παιδιών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, Αναπτυξιακές Διαταραχές και Σύνδρομο Down αλλά και Φάσμα Αυτισμού.

Έχει παρακολουθήσει πλείστα σεμινάρια στο αντικείμενο της και στο κέντρο μας είναι υπεύθυνη για τις υπηρεσίες εργοθεραπείας και παράλληλης στήριξης.


Μαρκάκης Άγγελος

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη σχολική ψυχολογία. Πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής γνωσιακής συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και βρίσκεται στο χώρο για περισσότερα από δέκα χρόνια. Έχει εργαστεί σε διάφορους οργανισμούς που προστατεύουν τα δικαιώματα του παιδιού και έχει συνεχή συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Ασχολείται με τους τομείς της συμβουλευτικής γονέων και με την ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος του τμήματος ψυχοθεραπείας του κέντρου μας